In een toonzaal naar keuze begeleidt SANIVER u naar inspirerende sanitairconcepten.

AFB_hansgrohe_axor.jpgVraag naar onze Promotie Hansgrohe !!!

- Pharo Wellnessdouches
- Raindance AIR douche
- Axor designkranen

NU OOK BIJ U THUIS : STELT U ZICH EENS VOOR
UW EIGEN SPA. THUIS

WIJ REALISEREN DEZE DROOM VOOR U 

Het begint met een goed ontwerp !

SANIVER
bespreekt samen met u uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens worden onze ideeën afgestemd op uw specifieke situatie. Samen komen we tot een concept dat geheel is afgestemd op uw wensen, maar ook op de bouwkundige en installatietechnische mogelijkheden.

Als totaalinstallateur kunnen wij u niet alleen uitstekend adviseren over het sanitair, maar ook over het type verwarming, de watervoorziening, (sfeer)verlichting, het comfort…. kortom àlles wat een badkamer uw ideale badkamer maakt.
AFB_sanitair01.jpg

Voor vrijblijvend deskundig advies, nodigen wij u van harte uit, als u eerst even een afspraak maakt nemen wij graag de tijd. Wil u gewoon een nieuw toilet met waterbesparende jachtbak, een modern bubbelbad ? De mogelijkheden zijn legio. SANIVER biedt u uitgebreide keuzemogelijkheden : bubbelbaden, stoomcabines, spa's en jacuzzi's voor buiten, aangepast sanitair (ook voor minder-validen), douches met zijsproeiers, waterbesparend sanitair, ...

u kan het zelf zo gek niet bedenken...

AFB_sanitair03.jpg

AFB_sanitair04.jpg

TIP: zuinig omspringen met water

Denk ook eens aan het gebruik voor alledaagse bezigheden van regenwater.

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoeveel drinkwater u dagelijks wegspoelt terwijl u net zo goed regenwater zou kunnen gebruiken?

Als u eens goed nagaat hoeveel u van uw drinkwater effectief gebruikt als "drink-water" zult u er van versteld staan hoe weinig dit eigenlijk maar is. Wat men in de keuken gebruikt voor de bereiding van de maaltijden, koffie enz., is maar een kleine fractie van het totaal. Alleen nog maar het toilet is al een grote slokop van drinkwater, logisch dat men hier al grote besparingen kan doen...

Aarzel niet om inlichtingen hieromtrent te vragen, misschien is het voor u nu het ideale moment om een omschakeling door te voeren? Ook daarbij helpen wij u graag.