SANIVER  biedt totaaloplossingen waarbij uw warmte-installatie vakkundig wordt gerealiseerd op alle toepassingen.

Centrale verwarming - Gasverwarming - Gasradiatoren - Gaskachels

Eveneens op gebied van aardgas bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben door de jaren heen ons vooral op aardgas toegelegd en op deze manier een unieke ervaring opgebouwd, en kunnen ons ondertussen terecht "Aardgasspecialist" noemen.

(Onze ervaring en kennis wordt niet alleen op prijs gesteld door onze klanten maar ook o.a. collega's die de bijscholingslessen volgen bij Syntra* plukken hiervan de vruchten). 

(*zaakvoerder zelf geeft lessen via Syntra )

Wij zijn geregistreerd, wat onderandere wil zeggen dat wij, als één van de eerste in Gent, een habilitatie-nummer hebben: dit is een kwaliteitslabel die we ontvangen hebben nadat we een specifieke opleiding en examen kregen. Daarnaast worden we regelmatig gecontroleerd. Wij staan er borg voor dat de installatie volledig volgens de norm en onder optimale omstandigheden gebeurt. U vermijdt een extra controle door een extern controleorganisme. Zo bespaart u minimaal 125,- euro of meer.

Wilt u een volledig nieuwe cv-installatie laten aanleggen, wijzigen of uitbreiden, dan kunnen wij u daarbij helpen, eveneens als u al een cv-installatie heeft maar uw ketel bvb. aan vervanging toe is.

Saniver plaatst én onderhoud uw installatie. Voor het verplichte tweejaarlijkse onderhoud op uw ketel kan u bij ons terecht en wij kunnen u een attest afleveren, ook voor uw belastingsaangifte

Goed onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk voor het rendement, het milieu, de veiligheid en de bedrijfszekerheid van uw ketel.  Voor meer informatie neem contact met ons op.
Daar wij bovendien overtuigd zijn van het voordeel voor het milieu, installeren wij niet alleen verwarming op aardgas, maar wij rijden zelfs, als éérste in Gent, met een bestelwagen op aardgas !

Wij geven u graag ook info over onderstaande toepassingen