Minder energie, beter voor milieu...en uw geldbeugel 

TIP: fiscaal voordeel bij plaatsing door onze firma. Alleen geattesteerde gastechniekers mogen nog toestellen opstarten en onderhouden. Iedere technieker heeft een eigen geregistreerde nummer.

Een condensatiegaswandketel (met HR Top label) zal u in vergelijking met uw oude ketel makkelijk 25% minder gas laten verbruiken.

Productconfigurator Vaillant

Dat verklaart waarom de overheid de aanschaf van een hoogrendementsketel HR Top aanmoedigt. U bespaart niet alleen op uw energiefactuur, u verbruikt ook minder fossiele brandstoffen. Uiteraard een goede zaak voor het leefmilieu.

Lees hier meer over de besparende werking van de condensatieketel 

 

 

Wandketels zijn zodanig ontworpen dat zij optimale prestaties leveren in een beperkte ruimte en een esthetisch verzorgde omkasting.

Op deze ketels kan ook een buitenvoeler worden aangesloten, dit heeft tot gevolg dat men meteen over een volledig seizoensregeling beschikt. De buitenvoeler past de temperatuur van het verwarmingswater aan, aan de klimatologische omstandigheden buiten. Deze regeling geeft een optimaal rendement op ieder moment van het jaar en dus een minimaal gasverbruik.

AFB_wandketels01.jpg 

De toestellen zijn uitgerust met een volledig gebruiksvriendelijke bedieningspaneel zodat de gewenste instellingen door de gebruiker kunnen gebeuren.